Prijzen Mentorlessen over Stress

Mentortraining onderbouw – €595 per training (max. 25 p.)
  voor: mentoren die de ‘mentorlessen over stress’ gaan geven in de onderbouw vmbo, havo of vwo
  locatie: op school
  duur: 3 uur


Mentortraining bovenbouw – €595 per training (max. 25 p.)
  voor: mentoren die de ‘mentorlessen over stress’ gaan geven in de bovenbouw vmbo, havo of vwo
  locatie: op school
  duur: 3 uur


Jaarlicentie voor gebruik lesmateriaal – €82 per mentor per schooljaar
Per deelnemer aan de mentortraining onderbouw of bovenbouw is een licentie voor gebruik van het lesmateriaal nodig (docentenhandleiding + online materiaal). Deelnemers die zowel een onderbouw als bovenbouw licentie nodig hebben, krijgen 50% korting op de tweede licentie.

Licenties zijn persoonsgebonden. Alleen getrainde mentoren kunnen een schooljaarlicentie afnemen. De licentie kan per schooljaar verlengd worden. Het is mogelijk om een licentie een schooljaar te pauzeren. Bij afname van meer dan 25 licenties per schooljaar krijgt uw school korting. Deze korting is voor alle scholen gelijk en wordt toegepast zodra uw school hiervoor in aanmerking komt.


Thema-avond over stress voor ouders – online 320 – op school 585
  voor: ouders/verzorgers van leerlingen die de ‘mentorlessen over stress’ volgen
  locatie: online of op school
  duur: 1.5 uur

De thema-avond wordt gegeven aan ouders van leerlingen van de onderbouw en bovenbouw afzonderlijk (gezamenlijk is ook mogelijk). De thema-avond kan heel goed online gegeven worden. Ouders geven hieraan de voorkeur boven een live bijeenkomst op school omdat het voor hen doorgaans makkelijker is (o.a. geen reistijd, geen oppas nodig).

Alle prijzen zijn voor activiteiten in 2022, excl. BTW en excl. reiskosten. Voor activiteiten buiten kantoortijden en scholen op meer dan 2 uur reisafstand, worden reistijden in rekening gebracht.


Gratis Mentorlessen over Stress op uw school in schooljaar 2023/2024?

Dat kan! Door met uw school mee te doen aan de MoS-studie worden alle mentoren van de 2e en 4e klassen (vmbo, mavo, havo & vwo) gratis getraind in de Mentorlessen over Stress en krijgen zij allemaal een gratis schooljaarlicentie! Lees hier meer informatie. NB: u kunt uw school al opgeven (er zijn een beperkt aantal plekken!).


Mentorlessen over Stress is erkend als Gezonde School-activiteit

Uw school kan gebruik maken van gemeentelijke en/of landelijke subsidieregelingen die Gezonde School promoten. Wilt u met uw school het Gezonde School vignet ‘welbevinden’ behalen? Dan kunt u de Mentorlessen over Stress daarvoor inzetten. Voor meer informatie ga naar: www.gezondeschool.nl of vraag uw Gezonde School-adviseur om hulp.


Mentorlessen over Stress op menukaart NPO

U kunt gebruik maken van de NPO-gelden voor Mentorlessen over Stress.

Theme: Overlay by Kaira